Stoffen Trends
Copenweg 21
3411 NX Lopik
KvK: 74044362
BTW nummer: NL002116736B55
E-mail: info@stoffentrends.nl
Tel: 06-11867239

 

Prijzen

Op de website van Stoffen Trends zijn inclusief BTW en verzendkosten.

 

Betalen

U kunt betalen via iDeal.

 

Kortingscodes

Deze dient u vooraf tijdens het bestellen ingediend te worden en kunnen niet achteraf verrekend worden.

 

Verzending en levertijd

Bestellingen vóór 15:00 uur kunnen dezelfde dag (werkdag) nog verstuurd worden. Mits alles voorradig is. U bent zelf verantwoordelijk voor het juist invullen van uw adresgegevens. Controleer deze dus goed voordat u uw bestelling bevestigd. Houdt u er rekening mee dat als u niet thuis bent uw bestelling naar een afhaallocatie gaat, u dient uw zending binnen een week op te halen. Indien u het niet binnen een week ophaalt stuurt PostNL het retour en moeten wij nogmaals verzendkosten in rekening brengen.

 

Bestellen

Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u van ons een bevestiging op het door u opgegeven email-adres. Normaal ontvangt u deze binnen enkele minuten. Zo niet, laat ons dat gerust even weten.

 

Klachten / retourneren

Controleer uw bestelling direct na ontvangst, eventuele klachten dienen uiterlijk binnen 7 dagen na ontvangst gemeld te worden. Klachten over artikelen die al geknipte of verwerkt zijn, kunnen wij niet in behandeling nemen. Artikelen die op maat geknipt zijn onder 1 meter kunnen niet meer worden geretourneerd worden. Voor het retourneren van uw bestelling dient u binnen 14 dagen na ontvangst contact op te nemen met Stoffen Trends. Na goedkeuring van retour dient u de artikelen in originele staat terug te sturen. Verzendkosten hiervan dient u zelf te betalen. Wij zullen het aankoopbedrag van retour gestuurde artikelen zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen, op uw rekening terugstorten.

 

Bij een fout geleverd door Stoffen Trends (verkeerd artikel/kleur) zullen de kosten voor het retour sturen op kosten zijn van Stoffen Trends.

 

Kleurafwijkingen

Houd er rekening mee dat de kleuren van de foto’s zoals gebruikt op de website kunnen afwijken van de werkelijkheid. Stoffen Trends kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor deze

kleurafwijkingen.

 

Vragen

Heeft u een vraag, klacht of opmerking, neem dan gerust contact op via het contactformulier op de website van Stoffen Trends.

 

 

1-2

Aansprakelijkheid

De aansprakelijkheid van Stoffen Trends is beperkt tot het bedrag van de aankoop zoals op de factuur vermeld staat.

 

Privacy

De door u op onze ingevulde persoonsgegevens zullen uitsluitend worden gebruikt voor het afhandelen van uw bestelling. De gegevens zullen niet door ons verstrekt worden aan derden.

 

 

Copyright

Het is niet toegestaan tekst- en/of beeldmateriaal van de website te kopiëren.